CS Installatietechniek BV (Chiel Siemers) 0599-764467  Prijs & kosten. Onderhoud bij storing

Details

Adres
Viaductstraat 8
9561AA Ter Apel
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Eén Installateur die voorziet in al uw wensen!

CS Installatietechniek biedt een breed scala aan om u optimaal te voorzien van de juiste aardwarmtepomp, airconditioning, dak-en zinkwerk, gas-water installatie, elektra, riolering, verwarming en sanitair. Als totaalinstallateur voorzien wij ook in een voor u op maat gemaakt advies.

Als totaalinstallateur zien wij er continu op toe dat onze werkzaamheden niet alleen goed functioneren, maar ook netjes afgewerkt zijn. Of het nu een toilet of dakgoot monteren is; deze producten dienen netjes afgewerkt te zijn, het is voor u een investering welke zich in een veelvoud moet terugverdienen!

Installatiebedrijf met Lange termijn strategie
Met extra aandacht en zorg van het door ons laten maken en ontwerpen van uw wensen, investeren wij continu in de relatie met onze klanten. Wij gaan met service en kwaliteit voor een lange termijn relatie met u, niet de eenmalige transactie!

Op onze website vindt u een overzicht van de door CS Installatietechniek geboden diensten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen bekijken wat wij voor u kunnen beteken. Bel ons of stuur een e-mail naar [email protected].